Obloukové svařování pod tavidlem s výrobky Lincoln Electric

Svařování pod tavidlem je průmyslově využívaná technologie, jejíž nesporné výhody oceňují uživatelé na celém světě.

Do elektrického oblouku je plynule podáván drát, oblouk a vzniklá tavná lázeň je chráněna vrstvou tavidla. Tento způsob svařování byl v USA použit poprvé v roce 1935. Kvalita a spolehlivost svarových spojů vytvořených touto technologií vedla k jejímu rychlému rozvoji a rozšíření v průmyslu. Už v roce 1936 byl touto technologií vyroben tanker o délce 521stop.

Produkty společnosti Lincoln Electric pro obloukové svařování pod tavidlem

Společnost Lincoln Electric vyrábí ucelený sortiment výrobků pro obloukové svařování pod tavidlem od přídavných materiálů, drátů, tavidel až po zařízení, zdroje, podávací hlavy, systémy hospodaření s tavidlem, prvky autonatizace pro automatické vedení a navádění svařovacích hlav.

Svařovací zdroje pro svařování pod tavidlem

Sortiment svařovacích zdrojů zahrnuje ucelenou řadu stejnosměrných zdrojů (DC) s označením Idealarc DC 400, DC 600, DC 750, DC 1000, DC 1500.

Řada Idealarc DC ... jsou stejnosměrné multiprocesní výkonné zdroje pro automatické svařování pod tavidlem (SAW), pro svařování v ochranných atmosférách GMAW (MIG/MAG), pro ruční svařování obalenou elektrodou (SMAW), pro drážkovaní uhlíkovou elektrodou (DC 1500 - až do Æ 19 mm) i pro svařování metodou TIG (GTAW).
Umožňují rychlou volbu výstupní charakteristiky pro zvolený svařovací proud - tj. charakteristiky konstantního proudu CC nebo konstantního napětí CC.
Výborné svařovací charakteristiky, snadná a rychlá možnost volby různých svařovacích procesů poskytují uživateli maximální využití těchto zdrojů v průmyslové praxi.
Zdroje Idealarc DC ... je možné doplnit multiprocesním přepínačem pro snadnou a rychlou změnu svařovací technologie.
Zdroje Idealarc AC-1200 je střídavý zdroj pro svařování pod tavidlem a doplňuje řadu DC ...
Zdroje Idealarc DC ... je možné používat s řadou podavač drátu a systémů : LN25, LN27, LN742, LN7GMA, LN9GMA, NA-3, NA-5, případně se svařovacími traktory LT7 a LAW 800.

Výhoda Lincoln:

 

AUTOMATICKÉ SVAŘOVACÍ SYSTÉMY - NA 3, NA 4, NA 5

Pro svařování pod tavidlem (SMAW) je k dispozici řada systémů NA 3, NA 4, NA 5 s různou úrovní vybavení pro široké použití v průmyslu.
Tyto svařovací sestavy se vyznačují přesnou kontrolou svařovacích parametrů. Snadným ovládáním celého svařovacího procesu při vysoké produktivitě práce. Každá sestava je složena z prvků, které se dají snadno kombinovat a měnit dle požadavku zákazníků. K dispozici je řada příslušenství např. svařovácí hubice pro různé proudové zatížení, od 600A až do 1500A, magnetický separátor tavidla, automatické zasypávání tavidla, svařovací hubice pro tandemové svařování i pro svařování TWIN - ARC, hubice pro svařování metodou Innershield, sestavy pro odsávání a úpravu tavidla (od nejjednodušších až po centrální tavidlové odsávací systémy), doplňkové vybavení řídících skříní pro snadné nastavení startovacích - svařovacích - kráterových parametrů svařování.
Systémy Lincoln Electric pro svařování pod tavidlem dokáží vyřešit každý problém zákazníka kontaktujte nás pro bližší informace.

Výhoda Lincoln:

Přednosti výrobků Lincoln

Výběr uvedený v tomto článku představuje malou část celého sortimentu výrobků pro obloukové svařování pod tavidlem dodávaný společností Lincoln Electric. Specifika této technologie vyžadují návrh každého pracoviště s individuálním přístupem pro dosažení maximální funkčnosti s ohledem na vysokou produktivitu svařování. S produkty Lincoln Electric dostávají uživatelé k dispozici ucelený systém se vzájemnou návazností všech komponentů. Jakost výrobků firmy je založena na tradici, která se tvořila po dobu 100 let. Na veškeré zařízení je poskytována tříletá záruka. Vyrobeno v souladu s ISO 9002. Schváleno pro provoz v České republice.

CZ WELD s.r.o.

CZ WELD s.r.o., Pod břízkami 800, 530 02 Pardubice, tel./fax: 466 303 210
info@czweld.cz, http://www.czweld.cz